Adviestraject

In drie stappen naar een persoonlijk financieel plan

Wie een gecertificeerd financieel planner met het FFP CFP®-keurmerk inschakelt, kan rekenen op een helder en soepel adviestraject. Dit bestaat uit een aantal persoonlijke gesprekken, een rapportage en tot slot een duidelijk en op maat gesneden advies. Zo krijg je in ruil voor een beperkte tijdsinvestering maximaal grip op je financiële toekomst.

1. Gesprekken

Voor een persoonlijk financieel plan is uiteraard informatie nodig. Ik zal hiervoor doorgaans meerdere gesprekken met je voeren. Hierin kun je vragen verwachten over:

  • je inkomenssituatie, vermogensopbouw en uitgaven en risico’s;
  • je wensen en ambities voor de nabije en verdere toekomst.

2. Financieel plan

Ik verwerk al deze informatie tot een rapportage. Die heeft de vorm van een op maat gesneden, integraal financieel plan. Dit beschrijft je huidige en toekomstige financiële situatie. En het maakt duidelijk wat je al goed hebt geregeld en wat je nog moet aanvullen of bijsturen.

3. Financieel advies

Aan de hand van het persoonlijk financieel plan bespreek ik met je de haalbaarheid van je wensen en ambities. Aansluitend adviseer ik je over concrete mogelijkheden om deze te realiseren.

Regelmatige update

Elk persoonlijk financieel plan is natuurlijk een momentopname. Je leven staat immers niet stil. Het is daarom verstandig om je persoonlijk financieel plan geregeld samen met mij tegen het licht te houden. Zo kun je tijdig bijsturen als dat nodig is.

Vraag een GRATIS gesprek aan!

Bedrijfsnaam