Financieel Advies

Financieel advies is meer dan het advies over financiële producten.

Mijn bank of tussenpersoon adviseert mij toch?

Banken en tussenpersonen adviseren u vaak vanuit de producten die u bij ze hebt afgenomen. Het totaaloverzicht waarin uw wensen centraal staan, wordt daarmee naar de achtergrond geschoven. Doordat ik niet gebonden ben aan een bank of verzekeraar kan ik echt een onafhankelijk advies geven.

Hoe help ik u daarbij?

Als het over uw financiële zaken en uw wensen gaat, is vertrouwen belangrijk. Daarom wil ik eerst met u kennismaken. Dit gesprek is op mijn kosten. We bespreken dan wat ik voor u kan betekenen en op welke manier ik u van dienst kan zijn.

Op basis van uw wensen kunt u kiezen voor een deeladvies, uitgebreid advies of een financiële planning. Bij al deze adviezen staan uw wensen centraal en wordt er gezocht naar de meest eenvoudige oplossing.

Tarief

Voor uw financieel advies werk ik op uurbasis. Mijn tarief is € 100,00 per uur. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels goed hoeveel werk een opdracht met zich meebrengt. Het is dan ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Vraag een GRATIS gesprek aan!

Bedrijfsnaam