Erfcoach

Als uw Erfcoach help ik u door bij leven de afwikkeling van uw nalatenschap te regelen. 

Mijn nalatenschap is toch goed geregeld?

Vaak zijn mensen in de veronderstelling dat ze hun nalatenschap goed geregeld hebben. Ze gaan ervan uit dat ze geen testament nodig hebben. Of ze hebben een testament en denken dat daarmee de financiële afhandeling van hun erfenis ook goed gaat. Pas na een overlijden wordt duidelijk dat dit vaak niet het geval is. De nabestaanden komen zo voor pijnlijke verrassingen te staan.

Het is mijn ervaring dat het bij leven afwikkelen van uw nalatenschap rust geeft. U en uw nabestaanden weten waar ze aan toe zijn.

Hoe help ik u daarbij?

Als het over uw financiële zaken en uw wensen gaat, is vertrouwen belangrijk. Daarom wil ik eerst met u kennismaken. Dit gesprek is op mijn kosten. We bespreken dan wat ik voor u kan betekenen en op welke manier ik u van dienst kan zijn.

Nalatenschapsplanning:

Ik maak voor u uw inkomens- en vermogensopstelling voor overlijden en ook na overlijden. Zo heeft u inzicht in de financiële gevolgen van uw overlijden. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen. Op deze manier denk ik met u mee en adviseer ik u bij het opstellen van uw testament. 

Zo zorgen we er samen voor dat uw administratie op orde is. Zodat ook de alledaagse zaken goed in beeld zijn en vastliggen. Zo heeft u rust en overzicht.

Onderdelen die naar wens meegenomen kunnen worden in de dienstverlening zijn:

  1. Het verzorgen of hulp bij uw aangifte inkomstenbelasting.
  2. Het verzorgen of hulp bij de aangifte erfbelasting.
  3. Benoeming tot executeur of het helpen van de executeur.

Tarief

Het is mogelijk advies te ontvangen op uurbasis. Mijn tarief is € 100,00 per uur. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels goed hoeveel werk een opdracht met zich meebrengt. Het is dan ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Vraag een GRATIS gesprek aan!

Bedrijfsnaam