Vermogensbeheer

Wat is vermogensbeheer?

De naam zegt het eigenlijk al. Vermogensbeheer is het laten beheren van jouw vermogen door een externe partij die de vermogens van talloze andere mensen beheert. De beheerder is gespecialiseerd en ervaren in verstandig beleggen, gericht op het minimaliseren van financiële risico’s en het behalen van een zo goed mogelijk rendement.

Voor wie?

Bij veel vermogensbeheerders kun je alleen terecht als je een groot vermogen ter beschikking hebt om te beleggen. Hierdoor is vermogensbeheer vaak alleen beschikbaar voor de happy few. Heb je een kleiner bedrag ter beschikking om te beleggen of wil je geld aan de kant zetten voor opbouw van vermogen voor bijvoorbeeld jouw pensioen, dan ben je vaak aangewezen op online kanalen.

Ik vind dat iedereen toegang moet hebben tot vermogensbeheer en de daarbij passende persoonlijke begeleiding. Daarom kan iedereen bij mij terecht voor vermogensbeheer. Dit bied ik aan via OAKK.

Wat kunt u verwachten?

De persoonlijke begeleiding levert een beter rendement op. Waarbij OAKK de vermogensbeheerder is en ik uw financieel adviseur. Ik ken uw situatie en weet met welke doelstelling u belegt. Waarbij we jaarlijks monitoren of deze doelstelling behaald wordt en sturen bij waar nodig is. U ontvangt het beste van twee werelden; onafhankelijke begeleiding door mij en professioneel vermogensbeheer door OAKK

Tarief

Voor uw vermogensbeheer ontvang ik een vergoeding van 0,5% per jaar van het beheerd vermogen. Afhankelijk van uw situatie kan er ook voor een andere tariefstelling gekozen worden.

Vraag een GRATIS gesprek aan!

Bedrijfsnaam